وبینار: آینده قدرتمند با شناسایی نانو "باتری های لیتیومی"

 | تاریخ ارسال: 1398/8/26 | 
وبینار: آینده قدرتمند با شناسایی نانو
باتری های لیتیومی
زمان: ۲۱ نوامبر ۲۰۱۹ حمایت مالی: شرکت آکسفورد
باتری­ ها در طیف گسترده­ای از دستگاه ­های الکترونیکی مصرفی در زندگی روزمره، مورد استفاده قرار می ­گیرند. به ویژه در طول دهه­ ی گذشته، باتری­ های لیتیوم یونی یک فناوری کلیدی برای برخی از لوازم الکترونیکی مصرفی بوده و برای توسعه­ ی بیشتر وسایل نقلیه الکتریکی (Electrical Vehicles: EVs) نیز حیاتی محسوب می­شوند.
وجود ناخالصی­ ها و آلاینده­ ها در مواد مورد استفاده در تولید باتری­ های لیتیوم یونی می­ تواند تأثیرات فاجعه آمیزی بر روی محصول باتری تمام شده داشته باشد و حوادث چنین خرابی­ هایی به طور گسترده گزارش شده­ است. به همین ترتیب، یافتن آلودگی­ ها و کنترل منابع آن­ها برای نظارت بر کیفیت و پاکیزگی مواد در طول فرآیند تولید ضروری است.
علاوه بر عدم وجود آلاینده­ ها، امکان شناسایی ریزساختار در کلیه قسمت­ های باتری برای بهینه سازی طراحی دستگاه­ های آینده و همچنین تجزیه و تحلیل عدم موفقیت طرح ­های موجود بسیار مهم است. بهبود عملکرد و طول عمر باتری (تعداد چرخه شارژ و تخلیه) یکی از موانع اصلی افزایش مصرف در رابطه با EVs است.
در این وبینار، در مورد نحوه استفاده از میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) همراه با طیف سنجی پراکندگی انرژی (EDS) و پراش برگشتی الکترون برگشتی (EBSD) که برای موارد زیر استفاده می شود، بحث می شود:
  • نظارت بر کیفیت مواد در طول فرآیند تولید
  • بررسی مکانیزم­ های شکست و توسعه­ ی راه حل­ ها
  • مشخصه­ یابی فازهای مبتنی بر لیتیوم برای توسعه­ ی باتری­ های نسل بعد
این کار با استناد به نمونه­ های خاص از جمله پاکیزگی پودرهای مورد استفاده برای تولید الکترود انجام خواهد شد. همچنین آنالیز EBSD از الکترودها و تشخیص Li در الکترولیت­ های حالت جامد با استفاده از  EDSانجام می­ شود.
سخنرانان: