دومین کنفرانس VITROGEOWASTES

 | تاریخ ارسال: 1399/8/27 | 

دومین کنفرانس VITROGEOWASTES

May ۲۳-۲۶, ۲۰۲۱                

این کنفرانس در یک مکان زیبا در جنوب اسپانیا به نام Baeza برگزار می­شود. یکی از اصلی­ترین وظایفی که امروزه توسط جامعه علمی - فنی در زمینه مواد به آن پرداخته می­شود، حل یکی از مشکلات انرژی و زیست ­محیطی ناشی از تولید گسترده سیمان پرتلند است. جستجوی سیمان­های جایگزین یا سبز جدید برای محدود کردن انتشار CO۲ ضروری است. امیدوارکننده­ ترین سیمان جایگزین، سیمان قلیایی یا سیمان ژئوپلیمر است که به دلیل خواص و تأثیر کم زیست ­محیطی، سیمان آینده محسوب می­شود. یکی از مزایای ژئوپلیمرها با توجه به سیمان­های سنتی و مواد سرامیکی از منظر زیست­محیطی تا حد زیادی با انتشار CO۲  در ارتباط است، زیرا در روند تولید ژئوپلیمر انتشار بسیار کمتر است. این امر عمدتاً به دلیل عدم وجود مرحله کلسینه ­ی دمای بالا در فرآیند سنتز است.
مواد فعال قلیایی (AAM)، پلیمرهای معدنی یا ژئوپلیمرها، دسته­ی جدیدی از مواد پلیمری غیر آلی مصنوعی را تشکیل می­دهند که با فعال­سازی قلیایی آلومینوسیلیکات تولید می­شوند که با ساختار شبکه سه­ بعدی به طور عمده آمورف مشخص می­شوند. این مواد را می­توان در چندین کاربرد استفاده کرد: مواد سیمانی، کاتالیست­ها و حتی به عنوان یک ماتریس تقویت کننده برای مواد کامپوزیتی با الیاف.
در چارچوب تأکید گسترده و روزافزون بر پایداری، AAM توجه پژوهشگران را به خود جلب کرده ­است زیرا موادی هستند که می­توانند از پیش ماده­ های مختلف غنی از مواد معدنیSi-Al ، از جمله ضایعات و محصولات جانبی صنعتی، با تولید دما پایین به دست بیایند. بنابراین دلالت بر مزایای زیست­محیطی بسیار در مقایسه با مواد سیمانی سنتی به دلیل تأکید مداوم بر پایداری دارند.
علاوه ­براین، جنبه های اصلی ساختاری و ریزساختاری شیشه­ها، شیشه سرامیک­ها و ژئوپلیمرهای بدست آمده از هر دو فرآیند شیشه­ سازی و ژئوپلیمریزاسیون از انواع ضایعات صنعتی برای رسیدن به بهترین ویژگی­ها، برای بهبود دانش و خواص نهایی، بررسی و مورد بحث قرار خواهند گرفت.
مباحث دیگری شامل اصول اساسی ساکن­کردن ضایعات با زینترکردن (سرامیک­سازی)، مشخصه ­یابی مواد سرامیکی ساخته شده با بازیافت ضایعات، اصول فرآیند شیشه ­سازی برای ساکن­سازی ضایعات و تبلور بعدی و مشخصه ­یابی کامل آن­ها و مبانی ژئوپلیمریزاسیون ضایعات برای ساکن­سازی و مشخصه­یابی آن­ها (ریزساختار و خواص تکنولوژیکی)، پوشش داده می­شوند.
عناوین اصلی:

  • ژئوپلیمرهای مواد قلیایی فعال شده
  • مدیریت مواد زائد و محصولات فرعی اعمال­شده روی مواد سرامیکی
  • شیشه­سازی و اقتصاد دایره­ای
  • سیمان­های مبتنی بر ضایعات
گردآورندگان: دکتر آدرینه ملک خاچاطوریان- مهندس ریحانه گودرزی
منبع:
http://vitrogeowastes.com/