«سید حسین میرحسینی» رئیس کنفرانس در شروع بکار این برنامه علمی که به صورت مجازی در حال برگزاریست، ضمن خیرمقدم به کلیه اساتید، دانشجویان، مدیران و صنعتگران و تشکر و قدردانی از همکاری مجموعه جهاددانشگاهی و دانشگاه یزد، گفت: رشته مهندسی مواد در زمینههای مختلف مهندسی از جمله فلزات، سرامیکها، مواد الکترونیکی، مواد مغناطیسی، بایومتریال و مواد هوشمند فعالیت دارد و در حقیقت مادر رشتهها محسوب میشود زیرا در زندگی هیچ مادهای وجود ندارد که به متریال و مواد ارتباط نداشته باشد.
وی گفت: بر همین اساس و نظر به اهمیت جایگاه مواد نوین در توسعه کشور، این کنفرانس با هدف ایجاد فضا و فرصت مناسب برای اساتید، دانشجویان و پژوهشگران برگزار می شود تا یافتههای پژوهشی خود را ارائه دهند.
رئیس پژوهشکده مواد نوین سرامیکی سازمان جهاددانشگاهی یزد افزود: این گونه رویدادها موجب ایجاد شوق و شور و نشاط در بدنه دانشگاهها و خصوصاً دانشجویان میشود، علاوه بر این ﺗﻌﺎﻣﻞ ﺻﺤﻴﺢ ﺩﻭ ﺑﺨﺶ ﻣﻬﻢ ﺻﻨﻌﺖ ﻭ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ و همجوار نمودن این دو بخش در کنار هم از دیگر اهداف برگزاری این رویدادهاست.
تعداد مقالات ارسال شده به دبیرخانه کنفرانس ۱۳۶ مقاله بوده که پس از داوری با توجه به محدودیت زمانی، تعداد ۲۶ مقاله جهت ارائه و تعداد ۸۰ مقاله به صورت پوستر پذیرفته شدهاند.
در طول کنفرانس علاوه بر ارائه مقالات یک کارگاه علمی توسط اساتید برای بهرهمندی شرکتکنندگان ارائه گردید.